Eszter különleges, karakteres szépség. Csinos, fiatal lány, igazi vagány csajszi. Ilyennek ismertem meg őt.

Nekem úgy tűnt, Eszter olyan, aki nagyon ad a barátai szavára, véleményére. Talán a környezetében lévők tanácsa volt az is, hogy vágassa rövidre a haját. Szó se róla, jól állt Neki a rövid frizura. Azonban titkon mégis hosszú hajra vágyott. Mint valahol mélyen, a lelkében minden nő.

Aggódott azon, ha meghosszabbíttatja a haját, vajon mit fognak szólni hozzá a szülei, a családja, és különösen a batátai. Hiszen a hajhosszabbítás nem valami titkos, intim tetkó, amit el lehet rejteni.

De a lelkében élő vágy erősebbnek bizonyult, és úgy döntött, hogy belevág ebbe az izgalmas hajkalandba mégis. Az eredmény minden előzetes várakozását felülmúlta. Nagyon tetszett neki a végső összhatás. Úgy láttuk rajta, hogy boldog. Sugárzó mosollyal ment el a szalonból.

Nem sokkal később találkozott egy olyan barátnőjével, akivel már majd egy hónapja, hogy nem látták egymást. A barátnője teljesen elcsodálkozott, és csak ennyit mondott:

  • Neked meg milyen gyorsan nő a hajad!
  •  

Amikor Eszter felfedte barátnője előtt a titok nyitját, az hitetlenkedve mondta:

  • Annyira természetes az összhatás, hogy nem lehet észrevenni a saját és a póthajad közötti átmenetet. Csak a frizurád hossza az, ami szokatlan volt.
  •  

Eszter haját aztán a családtagok, és a barátai közül is többen megdicsérték…

Share This

Share This

Share this post with your friends!

Share This

Share this post with your friends!