hair stories_007_A NŐ, AKI 10 ÓRÁT VEZETETT A HAJÁÉRT_Brigitta

Olvassátok el, hogy megtudjátok, Brigitta miért vezetett 10 órát hazáig és mit történt vele itthon!

Brigi Németországból jött hozzánk, mivel álomszép hajkoronát szeretett volna magának. Azért vállalta a 10 órányi vezetéssel járó fáradalmakat, mert nem volt megelégedve azzal a frizurával, ami egy világszerte ismert, hajhosszabbító üzletlánc egyik szalonjában készült, néhány héttel korábban.

A barátnője ajánlására keresett fel bennünket, aki korábban lájkolta a facebook oldalunkat. Brigi elmesélte, hogy alaposan átnézték a munkáinkról feltöltött fotókat és videókat. Aztán közös megállapításra jutottak: ha valaki tud extra rövid hajra, profi módon, hosszú hajat felépíteni, akkor annak bizonyára nem fog gondot okozni, hogy Brigi hajából is kihozza a maximumot.

Nos, előzetes egyeztetést követően, ezekkel a gondolatokkal és reményekkel indult útnak Brigi felénk…

A hajhosszabbítás folyamatát, ez esetben, a korábbi hajhosszabbítás során felkerült tincsek leszedésével kezdtük el. Mikor végeztünk a póthaj eltávolításával, nagyon elcsodálkoztam… A leszedett haj teljes mennyisége olyannyira csekély volt, hogy megkérdeztem Brigit, megengedi-e, hogy lemérjem. Kíváncsi voltam, mennyi hajat is raktak fel Neki valójában, abban a világszerte híres, Budapesten is ismert, hajhosszabbításra specializálódott szalonban.

Brigi bólintott…, így a leszedett haj rákerült a digitális mérleg serpenyőjére. És a kijelzőn megjelenő számok bizony nem hazudtak. Rögtön beigazolódott a mérés előtti sejtésem, hogy Briginek alig 5 dekányi hajat raktak fel mindössze, ár/érték arányban gyakorlatilag egy vagyonért. Ráadásul Brigi azt is elmondta, hogy abban a szalonban, ahová eddig járt, nem szokás visszarakni a póthajat, kétszer egymás után. Ezért, minden alkalommal, ki kellett fizetnie azt az teljes összeget, amit az első alkalommal kértek el Tőle. Mindemellett, a saját haj tőfestését sem csinálják. Ez azt jelenti, hogy a hajhosszabbítás előtt kiválasztják a Vendég saját hajszínéhez leginkább passzoló póthajat, és azt felrakva, nem festik össze a saját hajjal. (Ez a Brigiről készült „előtte” fotókon is jól látható.) Én nagyon elcsodálkoztam ezen.

Brigi saját hajához 15 dkg prémium minőségű póthajat illesztettünk. Ez volt az általunk személyre szabottan javasolt, optimális mennyiség arra, hogy kellő volumene legyen a kialakításra kerülő frizurájának. Ezzel nem csupán természetes hatást, de látványos változást és szembetűnő különbséget is sikerült elérnünk. Ezt láthatjátok az „utána” fotókon is.

Mikor elkészült Brigi haja, nem győzött ámuldozni azon, hogy ilyen is létezik. Abszolút természetes hatású, dús, hátközépig érő hajzuhatag hullott alá a fejéről. Csodálkozott azon is, hogy a nálunk felrakott póthaj gond nélkül festhető, és a saját hajjal össze is festjük.

Brigi annak is nagyon örült, hogy a felrakott póthajat, kiváló minősége miatt, többször is fel lehet majd használni. Így akár évekig is hordható lesz, megfelelő ápolás mellett.  Nem kell tehát újra és újra megvennie a drága hajat, minden egyes alkalommal, amikor leszedjük, és újra felrakjuk, így jelentős költséget takaríthat meg.

Brigi boldog és elégedett mosollyal ment el tőlünk.

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük