HairStories_011_Anitának végleg elpárologtak a félelmei

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”] Anita Hatvanból érkezett hozzánk. Nem először járt nálunk. Hozzávetőlegesen egy éve már egyszer találkoztunk. Akkor azonban csak hajat vásárolt tőlünk, de nem vette igénybe hozzá a hajhosszabbítási szolgáltatásunkat.

Anitának nagyon vékony szálú a haja. Ezért komoly szakmai kihívást jelent az esetében, a hajhosszabbítás esztétikus kialakíthatósága. Nem is mindegy, hogy milyen technikával szeretnénk azt megvalósítani.

Anno, mikor tresszelt hajat kért tőlem, mondtam is Neki, hogy az Ő haja nem alkalmas arra, hogy a felvarrás technikájával hosszabbítsák meg a haját. Elmagyaráztam Neki, hogy oldalt nem lesz szép, mert nincs elég takaró haja, ahhoz a hosszabbítási technikához, amivel szeretné megcsináltatni a haját.

Ám akkor elment és nem hallgatott rám…

A mostani beszélgetésünk során azonban elmondta, hogy bizony igazam lett. Máshol csináltatta meg a haját, és a hajfelvarrás után nem is volt megelégedve az eredménnyel. Éppen az esett meg Vele, amitől előtte félt, hogy majd kilátszik a tincsek rögzítése, és látni fogják, hogy póthaja van.

Ez egy kisebb, vidéki városban különösen is problémát jelenthet. Főleg, ha sokan ismerik az ember leányát. Ráadásul, egy 30+ -os hölgy meg aztán végképp furcsa és érthetetlen megítélés alá esik. Nem is nagyon tud elmenni egy helyi, hajhosszabbító szalonba. Ha nem is mondják a szemébe, de a tekintetekből kiolvasható a maradi: „Mit akar már? A hajhosszabbítás a huszonéveseknek való!” hozzáállás.

Erről a rejtett attitűdről sok vidéki vendégünk is hasonlóan számolt be. Legutóbb egy 40+ -os nagykanizsai tanárnő. Ő egyébként legalább 10 évvel fiatalabbnak látszik azóta, hogy meghosszabbíttatta a haját. A látványos eredményen persze mindenki elcsodálkozott.

Visszatérve Anitához, mivel nem volt megelégedve a hajfelvarrással, leszedette a póthaját és ezután majd egy évig a fiókban pihent a drága haj…

Aztán, egyszer csak, váratlan fordulat történt!

Anitához egy ismerőse érkezett, gyönyörű, látványos hajkoronával. Anita kérdezte, hogy: hol csinálták meg a haját, ilyen szépen? Beszélgetni kezdtek, és kiderült, hogy a másik hölgy nálunk járt, Pesten. Anita pedig elmondta, hogy Ő is ismer bennünket, de csak hajat vett tőlünk, és máshol csináltatta meg, de megbánta, hogy akkor nem hallgatott ránk.

Azonban nagyon tart attól, hogy most is úgy jár majd, hogy látszani fognak az illesztések. Ezt arra alapozta, hogy megkérdezett több hajhosszabbítót is, akik vagy nem vállalták el, a nagyon vékony szálú haja miatt. Vagy azt mondták, hogy ezt nem lehet megcsinálni esztétikusan, főleg a fej két oldalán levő részeknél. Ám az ismerőse megnyugtatta és meg is mutatta a haját. Meg azt is mondta, hogy a GoldHair-nél ezt is meg tudják csinálni, és nem valósak Anita ilyen jellegű félelmei.

Ezek után keresett fel bennünket Anita, újra. Átalakítottuk a korábban vásárolt, teresszelt póthaját. Alkalmassá tettük keratinos hőillesztéshez. Így, költséghatékonyan, azt használtuk fel, hajának meghosszabbításához. A végeredményt igazoló fotókat, illetve Anita hajhosszabbítás utáni videó üzenetét pedig a facebook oldalunkon láthatjátok.[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük